miercuri, 11 mai 2011

10 MAI 2011 - Replica tinerilor PNL-iști la propunerile oraganizaţiei de tineret a PDL

      Organizaţia TNL Botoşani le aduce la cunoştinţă  tinerilor PDL-işti că sâmbătă, 7 mai 2011, Tineretul Naţional Liberal reprezentat prin 8000 de membri a organizat un marş de protest încheiat în Piața Victoriei, loc unde s-a dorit “abordarea serioasă şi responsabilă a politicii”. Aşadar, tinerii liberali s-au prezentat la „domiciliul” PDL-ului pentru a participa la dezbateri şi dialog politic civilizat. Cu această ocazie TNL Botoşani le aduce la cunoştinţă tinerilor PDL-işti că lupta cu puterea se dă şi la Botoşani.
TNL este o structură a PNL capabilă să-şi alcătuiască şi să-şi coordoneze proiectele realizate comparativ cu OTPDL care depinde de deciziile luate la centru. Din acest motiv le recomandăm să consulte proiectele „2012 pentru 2012” sau „TNL pentru mediul rural”, dar şi noul imn promovat, În luptă cu puterea”, deoarece scopul puterii este de a guverna şi nu de a face opoziţie.
     Manifestarea organizată pe 7 mai a avut scopul de a aduce la cunoştinţa romanilor pericolul guvernării actuale asupra României şi nicidecum practicarea unui circ ieftin. Tinerii liberali doresc să se afirme prin promovarea valorilor liberale şi a tinerilor dornici să reformeze România şi nicidecum prin afirmaţii calomnioase la adresa concurenţilor.În acelaşi timp, TNL le aduce la cunoştinţa tinerilor democrat liberali că linia politică adoptată de liberali este aceeaşi de 136 de ani, iar un partid cu o vechime de 6 ani şi asupra căruia planează incertitudinea doctrinară nu ne poate da lecţii . Cabinetul condus de Calin Popescu Tăriceanu nu a tolerat miniştri corupţi, aceştia fiind destituiţi imediat din funcţii. Din acest motiv, cabinetul condus de Emil Boc nu se va putea compara niciodată cu cel condus de Tăriceanu.
TNL , prin persoana lui Sergiu Zvîncă, respinge categoric invitaţia lansată de domnul Alecsandru, întrucât PNL nu este un partid de foşti securişti si informatori ai Securităţii, ci o formaţiune istorică ce si-a păstrat integritatea după jumătate de secol de dominaţie comunistă.
    Considerăm că în momentul acesta PDL se axează pe criticarea opoziţiei şi nu rezolvarea problemelor importante ale statului precum crearea locurilor de muncă şi creşterea nivelului de trai în România.

BIROUL DE PRESĂ AL TNL BOTOŞANI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu